Beauty

Beauty - of schoonheid - is er op veel verschillende manieren. Het straalt af van grote en imposante verschijnselen, maar is vaak ook te zien in hele kleine dingen. De ene keer is het overduidelijk en kun je er niet omheen, de andere keer moet je bewust stil gaan staan, er naar zoeken. Wat het ook is, beauty is everywhere!

Bij 'beauty' denk ik o.a. aan de volgende dingen:

Gezondheid
Wat is het heerlijk om gezond te zijn! En wat kan ziekte - lichamelijk en psychisch - een hoop narigheid met zich meebrengen. Deels hebben we daar zelf invloed op, maar deels ook niet. Wat kun je wel doen? En hoe ga je er mee om als je ziek bent? Zie BEAUTY en.. gezondheid.

Natuur
De natuur is misschien wel het grootste voorbeeld van schoonheid. Wat heeft God de wereld mooi geschapen! Denk aan mensen, dieren, landschappen, seizoenen, etc. Het blijft me steeds weer verbazen en dat deel ik graag. Zie BEAUTY en.. natuur.

Uiterlijk
"What a beauty" is een uitdrukking die we gebruiken als we iemand er mooi/knap uit vinden zien. De media staat er vol mee hoe we ons uiterlijk kunnen verzorgen. Ik wil er via deze blog mijn invulling en draai aan geven. Zie BEAUTY en.. uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten