Life

Life - of het leven - is gevuld met een reeks van allerlei activiteiten. In huis en daarbuiten, op je werk en privé, met inspanning of voor de ontspanning, als hobby of iets wat nou eenmaal moet gebeuren. De agenda is eigenlijk altijd wel gevuld met iets van deze dingen.

Bij 'life' denk ik o.a. aan de volgende dingen:

Wonen
Met plezier wonen J. en ik in het huisje dat we met veel hulp van anderen hebben opgeknapt. Het is nog niet helemaal klaar, maar het wordt steeds mooier. Ik geniet ervan om het in te richten en laat je graag meekijken/meelezen hoe ik woon. Zie LIFE en.. wonen.

Werken
Het leven is niet alleen maar ontspanning, er moet ook gewerkt worden. Dit kan zowel via een betaalde baan, maar wat dacht je van het huishouden of vrijwilligerswerk? Ik heb hier nog niet over geschreven, maar houd mijn blog in de gaten.

Ontspanning
Naast het werken, is het goed om te ontspannen. Gezellig thuis op de bank of op je vakantieadres, alleen of met anderen, binnen of buiten, in de stad of in de natuur. Ik vul mijn vrije tijd met heel diverse dingen en wellicht is het een inspiratie voor jou? Zie LIFE en.. ontspanning.

Hobby
Ik heb uiteenlopende dingen die ik graag doe om te ontspannen. Creatief bezig zijn, vind ik heerlijk. Denk aan kleding e.d. naaien, haken of freubelen met papier. Ook lezen doe ik erg graag! Verder geniet ik van muziek maken op gitaar en piano. Zie LIFE en.. hobby.

Koken
Elke dag moet er eten op tafel komen en ik geniet van een heerlijke maaltijd. Als ik tijd heb, werkt koken - en bakken - heel ontspannend en probeer ik regelmatig andere recepten uit. Het is mijn doel om daarbij steeds meer E-nummer-vrij te koken/bakken. Zie LIFE en.. koken.

Sporten
Beweging is belangrijk, dat is algemeen bekend. Maar om regelmatig te sporten is voor mij altijd al lastig geweest. Vreemd, want eigenlijk vind ik het erg leuk als ik eenmaal bezig ben. Lees mee over mijn pogingen, bewegen en resultaten. Zie LIFE en.. sporten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten