Over deze blog

Welkom op mijn blog 'Flourish like a Palm Tree'. Deze blogtitel is ontleend aan een zin uit psalm 92 vers 13, waar staat dat de rechtvaardige zal groeien als een palmboom. Om een sterke palmboom te krijgen, wordt er vaak een steen op het kleine plantje gelegd. Hierdoor groeit de palmboom eerst de diepte in, met de wortels richting het water. En vanuit die stevige basis, kan de palmboom de hoogte in.

Zo is het ook in het dagelijkse leven. Vanuit de basis van liefde en geloof kunnen we groeien als een palmboom, door mooie en moeilijke momenten heen. In deze blog wil ik dingen delen uit mijn leven. Ik wil graag groeien als een palmboom en ik hoop dat je - net als ik - enthousiast wordt over de schoonheid van een leven met liefde en geloof.

In deze blog schrijf ik dus voornamelijk over de volgende vier onderwerpen: 'beauty', 'life', 'love' en 'faith'. Deze dingen samen maken het leven mooi en onvergetelijk! Bij de diverse kopjes bovenaan de pagina kun je hier meer over lezen.

Ik hoop dat je met plezier mijn blog leest en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! Opmerkingen en tips zijn altijd welkom! En attendeer gerust anderen op deze blog!

Hartelijke groet,

Annelies

1 opmerking:

  1. Hoi Annelies!

    Leuk, je blog! En ook leuk dit overzicht van de onderwerpen. (Lekker overzichtelijk, daar houd ik van;). Weet je, ik werk in de christelijke boekhandel Sjofar (in Rotterdam, jawel ik woon ook in Rotterdam!), en afgelopen week kwam er een nieuw boek binnen: "groeien als een palm" door Henk Stoorvogel, daarom viel jouw blog op, bij mij!

    BeantwoordenVerwijderen