Love

Love - of liefde - is een mooie emotie die tot uiting komt in onderlinge relaties. Liefde is er in vele vormen en versterkt de relatie met de ander. God Zelf is Liefde, die Hij geeft aan ons en die wij uit mogen delen aan de mensen om ons heen.

Bij 'love' denk ik o.a. aan de volgende dingen:

Familie
Iedereen heeft familie, of we daar nog contact mee hebben of niet. Ik voel me gezegend met een lieve (schoon)familie en geniet van de momenten die ik met hen doorbreng. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn familieleven en wat daarmee samenhangt. Zie LOVE en.. familie.

Relaties
Ik ben gelukkig getrouwd met mijn beste vriend en besef steeds weer hoe bijzonder een liefdesrelatie is. Verliefd, verloofd, getrouwd! In al die fases zitten aspecten waarover ik zou kunnen schrijven. Dat is tot nu toe nog niet gebeurd, maar wie weet binnenkort.

De naaste
Sociale wezens als we zijn, staan we vrijwel altijd in relatie tot anderen. Vrienden, kennissen, collega's, buren, onbekenden. Gewenst en ongewenst contact, aardige en niet aardige mensen, we hebben er allemaal mee te maken. De naaste, wie, wat, waar? Wat kan ik wel doen en wat moet ik laten? Zie LOVE en.. de naaste.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten