dinsdag 29 januari 2013

Keep calm and...

van Pinterest
Zoals jullie zien, heb ik mijn blog grondig aangepast. Ik veranderde zo af en toe eens iets aan de lay-out, maar het was nog steeds niet naar mijn zin. Ik ben pietje precies, alles moet kloppen en het moet er nog leuk uitzien ook. Perfectionist zijn, kan handig lijken, maar weet dat het tegelijk ook een grote valkuil is. Ik spreek uit ervaring!

Anyway, ik was dus niet tevreden. Wat doe je dan? Geïnspireerd door de leuke keep-calm-plaatjes, besloot ik tot een drastische verandering. Alles anders! Andere achtergrond, andere kleuren, andere indeling. Het resultaat - waarover ikzelf erg tevreden ben - zie je voor je. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

De indeling heb ik dus ook gelijk aangepast. Bovenaan zie je nu de vier onderwerpen waarover ik schrijf. Als je ze aanklikt, kun je lezen wat ik onder dit onderwerp versta en waarover ik (nog) schrijf. Heb je suggesties voor andere sub-onderwerpen, dan hoor ik ze graag! Ik kan niets beloven, maar wie weet lijkt het me wat om ook daarover te schrijven.

Zo, alles is weer georganiseerd en... ik ben kalm gebleven! Soms moet je jezelf belonen en dat doe ik maar met de volgende 'keep calm'.
van Pinterest4 opmerkingen:

 1. Het ziet er allemaal heel mooi uit. De kleuren zijn prachtig bij elkaar. Puntjes mogen wel weg tussen Beauty and ... Maar ja, daar heb jij misschien speciaal voor gekozen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! En over die puntjes, ik vond dat bij het opzetten van mijn blog wel leuk. Maar wie weet pas ik dat nog eens aan :-)

   Verwijderen
 2. Heej Annelies,

  Wat mooi! Lekker fris en vrolijk! En heel overzichtelijk. Ik ben ook perfectionist (misschien had je dat al door toen je mijn site bekeek;), en het heeft hele goede kanten, maar soms ook nadelen... (vooral een nadeel voor de mensen in mijn omgeving merk ik).

  Ik vind de "Keep calm..." posters geweldig! Ik houd heel veel van Engeland (ben een grote fan van high tea, engelse literatuur, Jane Austen, Agatha Christie, grote landhuizen, engelse tradities, misschien blog ik daar wel een keertje over;). En ik heb een agenda met een Keep calm erop: "Keep calm and Pray on!".

  Gefeliciteerd met je nieuwe lay-out, het ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je felicitaties! Ik heb de 'keep calm' posters ook ontdekt, ze zijn inderdaad fantastisch. Reken er maar op dat ze nog vaker terug gaan komen :-)

   Verwijderen